DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano
16.03.2014
Mali zakladi - Telegrami za mami z velikim veseljem sporočamo, da boste mamice v porodnišnici lahko osrečevali tudi z angelskimi grafikami in voščilnicami Angelik, avtorice Saše Lendero.
Preberi več >
01.01.2014

Piše se 01. januar 2014...
Mali zakladi - Telegrami za mami so na tako magičen dan v porodnišnici Ljubljana obdarili prvo rojeno punčko in fantka, ki sta se nam pridružila v prvem dnevu novega leta.

Preberi več >
26.11.2013
Neprecenljivost trenutka, ohranjena in skrbno varovana v telegramu.

Topel občutek, ki je neopisljiv… Vonj telegrama, shranjenega med pomembnejšimi dokumenti mojega življenja, rojstnimi listi, starimi spričevali, med njimi se najdejo celo osebni dokumenti iz časa moje babice, kateri so izpolnjeni še z rokopisom... Globoko v omari, ki pride v poštev ob redkih priložnostih, mogoče enkrat na dve leti, in se vedno sprevrže v neprecenljivo popotovanje v preteklost. Nostalgija. Tega nam nihče ne more vzeti, še manj pa ustvariti. Pride samo od sebe. To je v nas. To je v vsakemu od nas!
Preberi več >
19.08.2013

Verjetno ste že slišali za Male zaklade, v obliki družinske fotografije. Z velikim veseljem vam bomo predstavili našo novo dejavnost, za katero smo prepričani, da vas bo še dodatno razveselila.

Več si lahko preberete v nadaljevanju...

Preberi več >
1