Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore

Puhasto razkošje - svilnata mehkoba - pikčasti igrivi vzorec
Zaljubili se boste v linijo odejic Little Giraffe - DOLCE DOT, verjemite nam !!

Odejica DOLCE DOT pa predstavlja tudi edinstveno darilo ob rojstvu otroka ali za kakšno drugo posebno priložnost, saj je lepo zapakirana tudi v DARILNI EMBALAŽI.

Odejico lahko kombinirate s prikupno plišasto igračko Mala žirafica "Little G" ali ninico DOLCE DOT in ustvarite nepozabno darilo za vašega najbližjega.

Odejica je pralna v pralnem stroju, vendar izberite program s hladno vodo, posuši pa naj se na zraku, da bo ohranila svojo mehkobo in razkošno kakovost.

Velikost: 74 x 89 cm
Barva: svetlo modra podlaga s pikčastim vzorcem 
Material: Mikrovlakna


Proizvajalec: Little Giraffe

Ocenite izdelek
96,00 €
Redna cena
Količina:

Ameriško podjetje Little Giraffe ima v svojem prodajnem asortimanu različne kolekcije otroških odejic, kopalnih plaščkov, kopalnih brisačk, igračk in oblačil.

Njihovi izdelki so že zelo priljubljeni med številnimi zvezdniki kot so Brad Pitt in Angelina Jolie, Gwen Stefani, Tom Cruise in Katie Holmes, Kourtney in Kim Kardashian, Salma Hayek, Halle Berry, Nicole Richie, Rebecca Gayheart, Jessica Alba, Victoria in David Beckham, Beyonce, Hilaria Baldwin, Perez Hilton, Jennifer Garner, Megan Fox, Kelly Preston in John Travolta, Jessica Simpson, Kristin Cavallari, itd.

Glavna predstavnica te blagovne znamke pa je vsekakor Suri Cruise (hčerkica Toma Cruisa in Katie Holmes), katera je prava ambasadorka izdelkov Little Giraffe že od rojstva dalje. 

Little Giraffe pa je v Sloveniji tudi že lepo prepoznana, navdušenje je požela že pri mnogih otrocih in medijih.


Podobni izdelki