Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore

Vaš malček se bo nemudoma spoprijateljiv s prikupno in nadvse nežno plišasto malo žirafico "Little G"! Rojena iz izjemno mehke in ljubke tkanine ter posuta z neskončnimi pikicami vas bo popeljala v svoj čaroben svet. Na voljo v nežnih odtenkih bele barve z roza ali modrimi pikicami.

Glavna predstavnica te blagovne znamke je vsekakor Suri Cruise (hčerkica Toma Cruisa in Katie Holmes), katera je prava ambasadorka izdelkov Little Giraffe.Ko boste tudi vi enkrat odkrili mehkobo plišaste igračke male žirafice "Little G" boste spoznali, zakaj so te izdelki tako priljubljeni po vsem svetu in zakaj se nahajajo tudi v naši ekskluzivni ponudbi. Igračka je odlično darilo za vsakega fantka ali deklico.                     

Velikost: 30 x 23 cm
Barva: bel kožušček z roza sivimi pikicami
Material: MikrovlaknaProizvajalec: Little Giraffe

Ocenite izdelek
46,90 €
Redna cena
Količina:

Podjetje Little Giraffe je ponudnik razkošnih in ekskluzivnih izdelkov za otroke. Trenutna kolekcija odejic, kopalnih plaščkov, igračk in pižamic je najvišje kakovosti in izdelave, vsebuje le ekskluzivne materiale in predstavlja ponos podjetja.

Njihovi izdelki so tako osvojili svet in postajajo priljubljeni med številnimi zvezdniki kot so Brad Pitt, Angelina Jolie, Katie Holmes, Tom Cruise, Nicole Richie, Salma Hayek, Halle Berry, Giselle Bundchen, Jessica Alba, Gwen Stefani, Penelope Cruz, Victoria Bechkam, Nick Lachey, itd.

Naj bo vašemu otroku udobno in naj ga ta mehka blaženost pripelje v čaroben svet domišlije.

 

Podobni izdelki