Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore


Set vsebuje 4 klasične povijalne tetra pleničke iz bombažnega muslina. Tetra pleničke so obvezen pripomoček za vsakega novorojenčka in so vsestransko uporabne v prvih mesecih in letih življenja. Njihova lahkotna in odprta vezava dovoli otrokovemu telesu, da samo regulira temperaturo, kar naravno preprečuje pregrevanje. So nežne do otrokove kože in izredno trpežne za vsakdanjo uporabo.

Povijalne pleničke se tradicionalno uporabljajo za ovijanje dojenčka, lahko pa jih seveda uporabljate tudi za zaščito malčka pred zunanjimi vplivi med vožnjo v vozičku ali lupiniciza pokrivanje v toplejših mesecih, kot pokrivalo pri dojenju, kot posteljnina, kot lahka poletna odejica, za pokrivanje previjalne mize pri previjanju doma ali na potovanju... Idealne so tudi za brisanje otroka okrog ust, za brisanje izlitih tekočin in za zaščito med »podiranjem kupčka«. :)

So izredno vpojne, se zelo hitro sušijo in so na splošno enostavne za vzdrževanje

Velikost: 120 x 120 cmProizvajalec: Aden + Anais

Ocenite izdelek
59,95 €
Redna cena
Količina:
Set vsebuje 4 klasične povijalne tetra pleničke iz bombažnega muslina. Tetra pleničke so obvezen pripomoček za vsakega novorojenčka in sovsestransko uporabne v prvih mesecih in letih življenja. Njihova lahkotna in odprta vezava dovoli otrokovemu telesu, da samo regulira temperaturo, kar naravno preprečuje pregrevanje. So nežne do otrokove kože in izredno trpežne za vsakdanjo uporabo.

Povijalne pleničke se tradicionalno uporabljajo za ovijanje dojenčka, lahko pa jih seveda uporabljate tudi za zaščito malčka pred zunanjimi vplivi med vožnjo v vozičku ali lupinici, za pokrivanje v toplejših mesecih, kot pokrivalo pri dojenju, kot posteljnina, kot lahka poletna odejica, za pokrivanje previjalne mize pri previjanju doma ali na potovanju,... Idealne so tudi za brisanje otroka okrog ust, za brisanje izlitih tekočin in za zaščito med »podiranjem kupčka«. :)BI SE RADI NAUČILI POVIJANJA?

Da povijanje pomiri in umiri otroke je znano materam po vsem svetu že nešteto generacij, danes pa potrjuje tudi znanost, da je povijanje eden izmed najbolj nežnih, učinkovitih in koristnih praks za matere in njihove otroke. Poviti otroci spijo bolje in dlje, saj naj bi jim povijanje dalo občutek, ki ga poznajo še iz maternice.So izredno vpojne, se zelo hitro sušijo in so na splošno enostavne za vzdrževanje.

Glavne značilnosti:
  • izredna mehkoba,
  • material: 100% bombažni muslin,
  • izredno vpojne,
  • že oprane v predpranju in zato posebej mehke,
  • z vsakim pranjem postajajo še mehkejše,
  • enostavne za sušenje zaradi lahkotnega materiala,
  • enostavno vzdrževanje,
  • 4 tetra pleničke v pakiranju,
  • obstojen material z dolgo življenjsko dobo.
Dimenzije: 120 x 120 cm
Podobni izdelki