Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore

Gnezdece GRAND
 priznane švedske blagovne znamke Sleepyhead® je varno ležišče, ki  vašemu dojenčku nudi prijaznost in mehkobo pri prehodu iz maminega trebuščka v otroško zibelkoGnezdece Sleepyhead® vašemu dojenčku nudi oporo, udobje in zaščito pri spanju v otroški posteljici ali na drugi večji spalni površini. Večnamenskost gnezdeca omogoča, da se ga uporablja tudi kot podlogo za previjanje doma ali na poti, za crkljanje, za počitek doma ali na obisku in kot igralno površino za dojenčka, obrnjenega na hrbet ali na trebušček. 

Gnezdece Sleepyhead® je odličen pripomoček za vzpostavljanje vezi z dojenčkom, saj ga lahko položite poleg sebe v posteljo. Varnostni obroč bo vašim dojenčkom nudil dodatno varnost in oporo. Tudi ko ste na poti, vamgnezdece Sleepyhead® omogoča, da vaš dojenček vedno lahko počiva na čisti in varni podlagi.

Sleepyhead® gnezdeca so privlačnega videza v prepoznavnem skandinavskem slogu. Narejena so iz vrhunskih in dojenčkom prijaznih materialov, ki stoodstotno dihajo, so hipoalergena in popolnoma varna, brez vsakršnih škodljivih substanc.

Multifunkcionalno gnezdece Sleepyhead® GRAND je namenjeno malčkom, starim od 9 do 36 mesecev.  


Ocenite izdelek
300,00 €
Redna cena
Količina:

Podobni izdelki