Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmoreNajboljša prijateljica vsake mamice!

To je previjalna torba s številnimi žepki in razdelki za malčkove in mamine potrebščine. Navdušila vas bo s svojo preglednostjo, praktičnostjo in čudovitimi barvami. Previjalno torbo Ju-Ju-Be lahko nosite v roki, položeno na pregib komolca, preko rame z dodatkom Ju-Ju-Be Messenger Strap ali kakor nahrbtnik, saj ima priloženi tudi naramnici.

Čudovito previjalno torbo boste mamice lahko uporabljale že pred dojenčkovim rojstvom, saj je zaradi svoje prostornosti, prikladnih dimenzij in praktičnosti tudi super torba za v porodnišnico. Kasneje bo to dojenčkova previjalna torba in torba za v vrtec, varstvo ali torba za shranjevanje majhne količine prtljage za kratke počitnice.

V njej lahko varno shranite stekleničke, pleničke, slinčke, vlažilne robčke, prigrizke, obleke, igračke – za vsak malčkov dodatek se v torbi najde primerene prostroček.

Na sprednjem delu torbe se nahaja tako imenovani mamin žepek, v katerem mamice lahko shranite ključe, denarnico, telefon, dokumente, ličila in celo malčkovo fotografijo.

Narejena je iz veganskega usnja. Notranjost torbe s pomočjo tehnologije Agion® zagotavlja zaščito z zaviranjem razvoja mikrobov. 

Poleg torbe je v kompletu tudi podloga za previjanje iz spominske pene. S previjalno podlogico boste vašemu malčku vedno zagotovili previjanje na čisti podlagi.Ocenite izdelek
179,95 €
Redna cena
Količina:

Podobni izdelki