Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore


Previjalna torba v obliki nahrbtnika!

Si želite vse to kar ponuja previjalna torba v vam ljubši obliki praktičnega nahrbtnika? Tukaj je nahrbtnik Ju-Ju-Be Be Right Back s številnimi priročnimi žepki.

Zelo pregleden nahrbtniček vam bo pomagal, da boste v trenutkih z vašim malčkom bolj svobodni, okretni in »prostih rok«. Nahrbtnik Be Right Back je tudi odlična izbira za vse aktivne mamice, ki se s svojo družino rade podajo na izlete v naravo. Po celodnevnih aktivnostih z malčkom mamice nahrbtniček lahko uporabite tudi za shranjevanje športne opreme za svojo najljubšo vadbo.

Nahrbtnik je na voljo v prelepih vzorcih, ki se lepo podajo vsakemu stilu oblačenja in različnim vozičkom ter drugi otroški opremi.

Presenetil vas bo s svojo udobnostjo, saj je ergonomske oblike, njegove naramnice in zadnji del (ki se dotika hrbta) pa so podloženi s spominsko peno.

Poleg nahrbtnika je v kompletu tudi podloga za previjanje iz spominske pene z ujemajočim se potiskom. S previjalno podlogico boste vašemu malčku vedno zagotovili previjanje na čisti podlagi.Ocenite izdelek
124,95 €
Redna cena
Količina:

Podobni izdelki