Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
Organsko olje Sophie la Girafe Baby za nego in masažo kože
Sophie la Girafe Cosmetics
> Domov > Darila ob rojstvu > Darila za mamice > Organsko olje Sophie la Girafe Baby za nego in masažo kože
small rushmore


Žirafo Sophi
e pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču - Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

To nedvomno razkošno olje za dojenčke čisti in vlaži kožo in je hkrati primerno tudi za masažo. Izbor organskih sestavin razvaja kožo vašega otroka. Hranilna olja, ki jih vsebuje – kot je sončnično, oljčno, jojobino in olje iz jedrc mareličnih koščickrepijo naravno zaščito kože, jo vlažijo ter negujejo s pomočjo vsebovanih maščobnih kislin in vitaminov.

Kopanje: Vlijte majhno količino olja za dojenčke v vodo za kopanje, da zmanjšate učinke izsuševanja kože, ki ga voda povzroča.
Čiščenje: Vlijte majhno količino olja na bombažno blazinico, s katero obrišite obraz in telo. Uporabite vsakič drugo, čisto bombažno krpico za različne predele kože. Olja ne uporabljajte na občutljivem predelu okrog oči.
Vlaženje: Primerno tako za obraz kot za telo.

Večnamensko olje za telo!
Uporabno za odstranjevanje sledi hrane na obrazu, čiščenje predela pod pleničkami, vlaženje kože ter mehčanje vode za kopanje.

Pakiranje: 200 ml
Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili. Hraniti pri temperaturi do 25°C. Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.
Proizvajalec: Sophie la Girafe Cosmetics

Ocenite izdelek
19,00 €
Redna cena
Količina:

NARAVNA IN ORGANSKA NEGA KOŽE SOPHIE LA GIRAFE BABY JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAŠEGA OTROKA

Izdelki finskega podjetja Alva Organics temeljijo na kombinaciji izkušenj, ki se zgledujejo po tradicionalnih dejstvih o negi kože iz preteklosti, ter sedanjih, naprednih, katere se odzivajo na spreminjajoč se svet okoli nas.

Izdelki Sophie la Girafe Baby vsebujejo sestavine najvišje kakovosti in izvirajo z vsega sveta. Naši izdelki so primerni za dojenčke z občutljivo kožo. Vsi izdelki so bili podvrženi dermatološkemu testiranju, kar zagotavlja njihovo varnost.  Izdelki Sophie la Girafe Baby vsebujejo najmanj 99% naravnih sestavin, ki krepijo in pomirijo občutljivo kožo, kot tudi podpirajo naravne funkcije le-te.

Sophie la Girafe zagotavlja največje olajšanje pri rasti zob!
Posebno pozornost je potrebno nameniti koži pod pleničkami, še posebej takrat, ko otroku rastejo zobje.


ECOCERT CERTIFIKAT

Certificiranje, ki temelji na strogih merilih, ponuja najjasnejše sredstvo, s katerim prepoznate varno, naravno in organsko nego kože. Naravni in organski izdelki, ki nosijo logotip Ecocert ne veljajo le za izdelke s strogimi kriteriji kar se tiče sestavin in surovin, pač pa izkazujejo tudi etično in okolju prijazneproizvodne procese ter standarde pakiranja.

Prisotnost nalepke Ecocert zagotavlja, da je naravnega izvora najmanj 95% vseh uporabljenih surovin. Ecocert Natural izdelki vsebujejo najmanj 5% vseh sestavin, ki se gojijo z uporabo organskih metod. Izdelki, ki nosijo Ecocert Organic nalepko, vsebujejo najmanj 10% vseh sestavin, pridobljenih s pomočjo organskih metod.

VISOKA KAKOVOST ORGANSKIH SESTAVIN

Se odločate za običajno ali naravno in organsko nego kože za vaše otroke?
Otroci so danes izpostavljeni široki paleti najrazličnejših snovi in izdelkov, katerih dolgoročni učinki niso povsem znani. Koža dojenčkov je petkrat tanjša v primerjavi s kožo odraslega, zaradi česar so otroci bolj dovzetni za morebitne težave, ki jih povzročajo vprašljive sestavine v številnih običajnih izdelkih za nego kože.

Paleta izdelkov Sophie la Girafe Baby  NE VSEBUJE nič od navedenega: GSO (Gensko spremenjeni organizmi), nano delci, sintetične dišave in barvila, živalske sestavine, lanolin, ftalati, parabeni, klor, natrijev lauril sulfat, MIT, triklosan, propilen glikol, benzobarbital, phenoxiethenol ali petrokemikalije.

Sophile la Girafe Baby je zbrala izkušnje, ki so se tisoče let nabirale po vsem svetu, da bi zagotovila najboljše na področju terapevtskih sredstev za izdelke, ki so namenjeni negi kože vašega dojenčka.

Organski beli čaj

Beli čaj je koristna sestavina, ki vsebuje polifenole. Ti ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi, še zlasti pred kožnimi spremembami, nastalimi zaradi UV žarkov ter onesnaženjem. Beli čaj pomaga utrditi otroško kožo in ohranja njeno prožnost. Izdelki Sophie la Girafe Baby uporabljajo samo cele liste belega čaja, s čimer ohranjajo svojo učinkovitost in moč.

Ali ste vedeli? Beli čaj je pogosto namenjen izključno za uporabo izdelkov za nego kože odraslih.

Pri Sophile la Girafe Cosmetics verjamemo, da si naši otroci zaslužijo najmanj tako kakovostno nego kože kot je zagotovljena za odrasle. Ravno zaradi tega vsebujejo beli čaj tudi vsi izdelki Sophie la Girafe Baby.

Organska sivkina voda in izvleček

Sivka ne le da pomirja in zdravi, temveč velja za naravno zakladnico z antiseptičnimi in protivnetnimi lastnostmi. Sivka se uporablja za zdravljenje različnih kožnih obolenj in stanj kot so vnetja, vreznine, poškode povezane s soncem ter luskavica. Sivkino vodo uporabljamo, saj izredno učinkovito navlaži kožo, jo pomiri in ima izredno blag vonj. Sivko uporabljamo v vseh izdelkih Sophie la Girafe Baby.

Organski izvleček olja nordijske borovnice

Raziskave so pokazale, da sta naravna svetloba dolgih svetlih severnih noči, kakor tudi nizke temperature pod lediščem tisto, kar sproža nastajanje številnih aktivnih sestavin,najdenih v severnih jagodah, z dokazanimi koristmi za nego kože. Izvleček olja nordijske borovnice, ki jo uporabljamo, velja za največji naravni antioksidant na svetu. Prav tako pomirja občutljivo, tanko kožo dojenčkov in jo krepi. Izvleček olja nordijske borovnice je uporabljen v kremi za obraz Sophie la Girafe Baby ter olju Sophie la Girafe Baby.

Organska razkošna olja

Mi uporabljamo veliko organskih olj v izdelkih za nego kože dojenčkov, še posebej sončnično in oljčno olje, skupaj z visoko cenjenima jojobinim oljem ter oljem iz jedrc mareličnih koščic. Olja zaradi svojih maščobnih kislin ter vsebnosti vitaminov izredno učinkovito hranijo kožo in skrbijo za njeno prijetno teksturo. Olja se enostavno nanašajo in imajo močne zdravilne učinke. Jojobino olje je v kremi za obrazSophie la Girafe Baby, zaščitnikremi za obrazSophie la Girafe Baby, losjonu za teloSophie la Girafe Baby ter oljuSophie la Girafe Baby.

Podobni izdelki