Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore


Čudovito previjalno torbo prikladnih dimenzij Raf Holdall s trendi potiskom Goth Floral boste mamice lahko uporabljale že pred dojenčkovim rojstvom, saj je zaradi svoje prostornosti, prikladnih dimenzij in praktičnosti tudi super torba za v porodnišnico.

Kasneje bo to dojenčkova previjalna torba, ki bo skrbno varovala vse njegove potrebščine; stekleničko, igračke, plenice, oblačila in dodatke. Torbo lahko uporabite tudi za izlete, vikend počitnice, za v varstvo, vrtec ali službo.

Narejena je iz visoko kakovostnih materialov, ki so vodoodporni. Torba ima 5 dodatnih notranjih žepkov; tako žepek za telefon, kakor tudi razdelni izolirani žepek za stekleničko z eleastiko, ki bo poskrbel, da bodo tekočine vedno na varnem, skrbno hranjene in da pri prenašanju torbe ne bo prišlo do polivanja.

Poleg torbe prejmete tudi priročno dodatno torbico za shranjevanje ključov, dokumentov, denarnice in drugih dodatkov.

Torbi je dodana tudi oblazinjena šik podloga za previjanje, s katero boste vašemu malčku vedno zagotovili previjanje na čisti podlagi.

Torbo lahko nosite v roki ali položeno na pregibu komolca, s pomočjo nastavljivega ramenskega pasu pa jo lahko nosite tudi preko rame.

S prelepim potiskom Goth Floral torbe Tiba+Marl Raf Holdall boste vedno izstopali.
Ocenite izdelek
150,00 €
Redna cena
Količina:

Podobni izdelki