Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
Darilni komplet organske kozmetike Sophie la Girafe Baby (šampon + krtača za laske)
Sophie la Girafe Cosmetics
> Domov > Darila ob rojstvu > Darila za punčke > Darilni komplet organske kozmetike Sophie la Girafe Baby (šampon + krtača za laske)
small rushmore


Žirafo Sophie
pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču - Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

Predstavljamo vam novi darilni kompletek Sophie la Girafe Baby, ki vsebuje šampon za lase in telo (200ml) ter mehko krtačo za laske novorojenčka, sestavljeno iz dveh različno mehkih delov. 


Zelo negovalen, nežen šampon za kožo in lase vašega otroka, tvori bogato in nežno peno. Izbor varnih, naravnih in organskih sestavin razvaja in nahrani kožo vašega otroka. Ovseno mleko (ki je dodano brez glutena in tako primerno tudi za alergike) nežno očisti kožo in lase. To blago sestavino dobro prenašajo celo dojenčki z občutljivo, k alergijam nagnjeno kožo. Je pravzaprav 3v1 – šampon + balzam + gel za tuširanje – in je tako idealen za prav vso družino.

Super mehka krtača Sophie la Girafe
je namenjena vsakodnevni negi otroških las. Izdelana je iz nemškega lesa, naravne ščetine pa so izjemno mehke, higienske, elastične in odporne na toploto. Pri krtačenju otroških laskov vedno uporabiti blage potege.

Krtačka je idealna tudi za odstranjevanje temenic, ki se razrastejo po malčkovem lasišču. Otrokovo lasišče temeljito natrite z organskim oljem Sophie la Girafe, nato pa čez nekaj minut začnite z blagim, krožnim krtačenjem malčka. Vse skupaj sperite s šampončkom za lase in telo Sophie la Girafe. Tudi čiščenje krtačke je zelo enostavno: krtačko natrite s kapljico šampona, podrgnite z dlanmi in posušite na zraku.

Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili. Hraniti pri temperaturi do 25°C. Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.
Proizvajalec: Sophie la Girafe Cosmetics

Ocenite izdelek
33,00 €
Redna cena
Količina:

NARAVNA IN ORGANSKA NEGA KOŽE SOPHIE LA GIRAFE BABY JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAŠEGA OTROKA

Zelo negovalen, nežen šampon za kožo in lase vašega otroka, tvori bogato in nežno peno. Izbor varnih, naravnih in organskih sestavin razvaja in nahrani kožo vašega otroka. Ovseno mleko (ki je dodano brez glutena in tako primerno tudi za alergike) nežno očisti kožo in lase. To blago sestavino dobro prenašajo celo dojenčki z občutljivo, k alergijam nagnjeno kožoJe pravzaprav 3v1 – šampon + balzam + gel za tuširanje – in je tako idealen za prav vso družino.

Super mehka krtača Sophie la Girafe 
je namenjena vsakodnevni negi otroških las. Izdelana je iz nemškega lesa, naravne ščetine pa so izjemno mehke, higienske, elastične in odporne na toploto. Pri krtačenju otroških laskov vedno uporabiti blage potege

Krtačka je idealna tudi za odstranjevanje temenic, ki se razrastejo po malčkovem lasišču. Otrokovo lasišče temeljito natrite z organskim oljem Sophie la Girafe, nato pa čez nekaj minut začnite z blagim, krožnim krtačenjem malčka. Vse skupaj sperite s šampončkom za lase in telo Sophie la Girafe. Tudi čiščenje krtačke je zelo enostavno: krtačko natrite s kapljico šampona, podrgnite z dlanmi in posušite na zraku.

Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili. Hraniti pri temperaturi do 25°C. Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.

Izdelki Sophie la Girafe Baby vsebujejo sestavine najvišje kakovosti in izvirajo z vsega sveta. Naši izdelki so primerni za dojenčke z občutljivo kožo. Vsi izdelki so bili podvrženi dermatološkemu testiranju, kar zagotavlja njihovo varnost.  Izdelki Sophie la Girafe Baby vsebujejo najmanj 99% naravnih sestavin, ki krepijo in pomirijo občutljivo kožo, kot tudi podpirajo naravne funkcije le-te.

Sophie la Girafe zagotavlja največje olajšanje pri rasti zob!
Posebno pozornost je potrebno nameniti koži pod pleničkami, še posebej takrat, ko otroku rastejo zobje.


ECOCERT CERTIFIKAT

Certificiranje, ki temelji na strogih merilih, ponuja najjasnejše sredstvo, s katerim prepoznate varno, naravno in organsko nego kože. Naravni in organski izdelki, ki nosijo logotip Ecocert ne veljajo le za izdelke s strogimi kriteriji kar se tiče sestavin in surovin, pač pa izkazujejo tudi etično in okolju prijazneproizvodne procese ter standarde pakiranja.

Prisotnost nalepke Ecocert zagotavlja, da je naravnega izvora najmanj 95% vseh uporabljenih surovin. Ecocert Natural izdelki vsebujejo najmanj 5% vseh sestavin, ki se gojijo z uporabo organskih metod. Izdelki, ki nosijo Ecocert Organic nalepko, vsebujejo najmanj 10% vseh sestavin, pridobljenih s pomočjo organskih metod.

VISOKA KAKOVOST ORGANSKIH SESTAVIN

Se odločate za običajno ali naravno in organsko nego kože za vaše otroke?
Otroci so danes izpostavljeni široki paleti najrazličnejših snovi in izdelkov, katerih dolgoročni učinki niso povsem znani. Koža dojenčkov je petkrat tanjša v primerjavi s kožo odraslega, zaradi česar so otroci bolj dovzetni za morebitne težave, ki jih povzročajo vprašljive sestavine v številnih običajnih izdelkih za nego kože.

Paleta izdelkov Sophie la Girafe Baby  NE VSEBUJE nič od navedenega: GSO (Gensko spremenjeni organizmi), nano delci, sintetične dišave in barvila, živalske sestavine, lanolin, ftalati, parabeni, klor, natrijev lauril sulfat, MIT, triklosan, propilen glikol, benzobarbital, phenoxiethenol ali petrokemikalije.

Sophile la Girafe Baby je zbrala izkušnje, ki so se tisoče let nabirale po vsem svetu, da bi zagotovila najboljše na področju terapevtskih sredstev za izdelke, ki so namenjeni negi kože vašega dojenčka.

Organski beli čaj

Beli čaj je koristna sestavina, ki vsebuje polifenole. Ti ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi, še zlasti pred kožnimi spremembami, nastalimi zaradi UV žarkov ter onesnaženjem. Beli čaj pomaga utrditi otroško kožo in ohranja njeno prožnost. Izdelki Sophie la Girafe Baby uporabljajo samo cele liste belega čaja, s čimer ohranjajo svojo učinkovitost in moč.

Ali ste vedeli? Beli čaj je pogosto namenjen izključno za uporabo izdelkov za nego kože odraslih.

Pri Sophile la Girafe Cosmetics verjamemo, da si naši otroci zaslužijo najmanj tako kakovostno nego kože kot je zagotovljena za odrasle. Ravno zaradi tega vsebujejo beli čaj tudi vsi izdelki Sophie la Girafe Baby.

Organska sivkina voda in izvleček

Sivka ne le da pomirja in zdravi, temveč velja za naravno zakladnico z antiseptičnimi in protivnetnimi lastnostmi. Sivka se uporablja za zdravljenje različnih kožnih obolenj in stanj kot so vnetja, vreznine, poškode povezane s soncem ter luskavica. Sivkino vodo uporabljamo, saj izredno učinkovito navlaži kožo, jo pomiri in ima izredno blag vonj. Sivko uporabljamo v vseh izdelkih Sophie la Girafe Baby.

Organski izvleček olja nordijske borovnice

Raziskave so pokazale, da sta naravna svetloba dolgih svetlih severnih noči, kakor tudi nizke temperature pod lediščem tisto, kar sproža nastajanje številnih aktivnih sestavin,najdenih v severnih jagodah, z dokazanimi koristmi za nego kože. Izvleček olja nordijske borovnice, ki jo uporabljamo, velja za največji naravni antioksidant na svetu. Prav tako pomirja občutljivo, tanko kožo dojenčkov in jo krepi. Izvleček olja nordijske borovnice je uporabljen v kremi za obraz Sophie la Girafe Baby ter olju Sophie la Girafe Baby.

Organska razkošna olja

Mi uporabljamo veliko organskih olj v izdelkih za nego kože dojenčkov, še posebej sončnično in oljčno olje, skupaj z visoko cenjenima jojobinim oljem ter oljem iz jedrc mareličnih koščic. Olja zaradi svojih maščobnih kislin ter vsebnosti vitaminov izredno učinkovito hranijo kožo in skrbijo za njeno prijetno teksturo. Olja se enostavno nanašajo in imajo močne zdravilne učinke. Jojobino olje je v kremi za obrazSophie la Girafe Baby, zaščitnikremi za obrazSophie la Girafe Baby, losjonu za teloSophie la Girafe Baby ter oljuSophie la Girafe Baby.

Podobni izdelki