Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore


Vam je všeč skandinavski izgled in želite, da bodo izdelki zanimivi in obenem polni različnih funkcij za vašega malčka? Izdelki blagovne znamke Done by Deer so primerni za družine, ki verjamejo, da je življenje z otroci in življenje z odličnimi dizajni perfektna kombinacija. 

Čudovit darilni set Tiny tropics za novorojenčka blagovne znamke Done by Deer bo edinstveno darilo ob rojstvu otroka. Vse tri aktivnostne igračke v darilnem setu se osredotočajo na zgodnje razvojne faze. Oblikovane so v mehkih in subtilnih barvah s funkcijami, ki bodo sprožile dojenčkovo radovednost in reflekse. 

Igračke so prejele nagrado Red Dot Design Award 2018.

Set vsebuje tri igračke:
Majhna ropotuljica v obliki krokodilčka je idealna za dojenčka med 2 - 4 mesecem, saj je zasnovana s posebnim poudarkom na vzpodbujanju nenadzorovanih gibov.
- Za fazo med 3 - 5 mesecem je namenjeno majhno grizalo z ropotuljico, ki stimulira vizualne, oralne in taktilne čute dojenčka. 
- Zaradi nežnih vrvic in ropotuljice združene v tretji igrački iz darilnega seta, pa bo dojenček med 4 - 6 mesecem začel uporabljati in uriti obe rokici.

Set igračk prejmete v čudovitem darilnem pakiranju. 

Proizvajalec: Done by Deer

Ocenite izdelek
37,95 €
Redna cena
Količina:

Podobni izdelki