Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore

Ovijte vašega otroka v razkošje in mehkobo otroške kopalne brisačke Little Giraffe Luxe

Kopalna brisačka je narejena iz vpojnih vlaken bombaža, obdana z elegantnim satenom ter obogatena s prisrčno kapuco z ušeski.

Od sedaj bo kopanje predvsem zabava! :)

Kombiniranje s prikupno plišasto igračko Mala žirafica "Little G" ali spalno blazinico "Sleepy G" je idealno darilo za mali zakladek.

Kopalna brisačka je pralna v pralnem stroju, priporočljivo pa je, da se posuši na zraku, saj tako ohrani svojo mehkobo in razkošno kakovost.

Velikost: 58 x 104 cm
Barva: pastelno roza
Priporočena starost: od novorojenčka do treh let starosti


Proizvajalec: Little Giraffe

Ocenite izdelek
52,50 €
Redna cena
Količina:

Ameriško podjetje Little Giraffe ima v svojem prodajnem asortimanu različne kolekcije otroških odejic, kopalnih plaščkov, kopalnih brisačk, igračk in oblačil.

Njihovi izdelki so že zelo priljubljeni med številnimi zvezdniki kot so Brad Pitt in Angelina Jolie, Gwen Stefani, Tom Cruise in Katie Holmes, Kourtney in Kim Kardashian, Salma Hayek, Halle Berry, Nicole Richie, Rebecca Gayheart, Jessica Alba, Victoria in David Beckham, Beyonce, Hilaria Baldwin, Perez Hilton, Jennifer Garner, Megan Fox, Kelly Preston in John Travolta, Jessica Simpson, Kristin Cavallari, itd.

Glavna predstavnica te blagovne znamke pa je vsekakor Suri Cruise(hčerkica Toma Cruisa in Katie Holmes), katera je prava ambasadorka izdelkov Little Giraffe že od rojstva dalje.

Little Giraffe pa je v Sloveniji tudi že lepo prepoznana, navdušenje je požela že pri mnogih otrocih in medijih.


Podobni izdelki