Voščilnice ob rojstvu
Grafične voščilnice
Darila ob rojstvu
Darila za punčke
Darila za fantke
Darila za mamice
Žirafa Sophie s prijatelji
100% Organske igrače
Organska kozmetika Sophie la Girafe
Darila Little giraffe
Dude, grizala, slinčki in stekleničke
Večnamenska spalna gnezdeca Sleepyhead
small rushmore
Žirafa Sophie sedaj tudi z roza pikicami, zapakirana v prekrasni darilni embalaži skupaj s 17 liki, ki se svetijo v temi... Od 'klasične' rjave Sophie se razlikuje tudi v tem, da ne proizvaja zvoka, zato tudi ponoči ne moti otroka in staršev.

Žirafa Sophie je že 50 let najpomembnejši izdelek podjetja Vulli France in se vse do danes še vedno izdeluje "tradicionalno”, s procesom, ki vključuje več kot 14 ročnih obdelav. Narejena je iz 100% naravnega kavčuka, ki izvira iz rastlinskega soka drevesa Hevea in je popolnoma naravna.

Žirafa s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

Žirafo Sophie in njene prijatelje, ki jih proizvaja podjetje Vulli France, obožujejo tudi dojenčki svetovno znanih zvezdnikov - nekaj jih lahko vidite na fotografiji :-)


Velikost: 18 cm
Starost: od rojstva dalje
Pred uporabo odstranite vso embalažo in vezice.
Ne sterilizirajte, čistite površinsko z vlažno krpo in z blago milnico.  
Proizvajalec: Vulli

Ocenite izdelek
32,90 €
Redna cena
Količina:

Žirafa prebuja vse otrokove čute


Žirafica dojenčka pomirja in zabava, mu pomaga spoznavati nove, neznane občutke in dražljaje ter spodbuja igro. Je uporaben pripomoček za najmlajše in hkrati igrača, ki jo otrok v hipu prime v roko – in je ne izpusti več. Že več kot pol stoletja jo izdelujejo po enakem postopku ter z enako skrbnostjo in ljubeznijo do končnega izdelka.

Žirafa Sophie koristi otroku, saj se v igri z njo razvija občutek za:
  • Vid: Temne in opazne pike po celem telesu Žirafe Sophie privabljajo pozornost in omogočajo vizualno stimulacijo.
  • Okus: Žirafa Sophie je narejena iz 100% naravnega kavčuka in jedilne barve ter je popolnoma varna za žvečenje.
  • Dotik: Mehak občutek Žirafe Sophie, tako kot koža dojenčkove mame, spodbuja psihološke in čustvene odzive, ki dojenčka pomirjajo.
  • Vonj: Zaradi edinstvenega vonja naravnega kavčuka iz drevesa Hevea dojenček zlahka prepozna Žirafo Sophie med vsemi drugimi igračami.
  • Preprost oprijem: Žirafa Sophie je zelo lahka, njene dolge noge in vrat pa omogočajo dojenčku preprost oprijem že od svojih prvih dni.
Podobni izdelki