DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano

Dobrodelna akcija "Podarimo nasmeh našim malim zakladom"

15.04.2015
V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, Ringarajo in z vašo pomočjo bodo Mali zakladi podarjali nasmeh otrokom iz socialno ogroženih družin in jim omogočili nepozabni poletni dopust v letu 2015!
Dobrodelna akcija "Podarimo nasmeh našim malim zakladom"

Rojstvo otroka - neprecenljiv, dragocen in najbolj magičen trenutek vsake družine.

Ob tem ključnem življenjskem dogodku vam Mali zakladi ponujajo priložnost, da na najbolj oseben način voščite svojim najbližjim z našimi Telegrami za mami - Telegrami ob rojstvu otroka, katere dostavljamo v vse slovenske porodnišnice. Naše srčno poslanstvo in popolna predanost, nas obvezujeta, da tako čarobnemu dogodku, kot ga predstavlja rojstvo otroka, dodamo majhno iskrico presenečenja družinam v stiski...

Cilj naše dobrodelne akcije "Podarimo nasmeh našim malim zakladom" je osrečiti otroke z manj priložnostmi, zato smo se povezali z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, ki nam bo pomagala izbrati otroke iz socialno manj spodbudnih okolij.

Del sredstev od vsakega vašega nakupa bomo namenili v naš dobrodelni sklad in zbrana sredstva podarili izbranim otrokom in njihovi družini, za nepozabni poletni dopust.Posebne zahvale:


Iz srca bi se ob tej priložnosti rada zahvalila naši družinici v spotu. Še posebej bi izpostavila našo malo, nadarjeno igralko Julijo. Julija, brez tebe nam ne bi uspelo narediti tako pravljičnega spota... Si enkratna, čudovita oseba...in srečna sem, da sem lahko del tvojega življenja...

Jon Aleksander Krančan (Happy Wedding Films) do sedaj sem bila še vedno brez besed nad tvojimi deli, tokrat ni nič drugače. V kamero znaš ujeti vse tiste čarobne trenutke, na koncu pa je izdelek vedno tako magičen, da ostaneš brez besed. Hvala ti, da si delil z nami tako lepe trenutke in bil del srčne zgodbe.

Aleksandra Mihelič (www.voscila.com) - Srčna hvala za izdelavo tako čarobne knjigice, katero je naša Julija z veseljem prebirala. Tvoja dela me tudi vedno znova presenečajo in vesela sem, da sva združili moči v najini kreativnosti... Se že veselim tudi novih projektov :)

Posebna zahvala pa gre tudi Ringaraji (www.ringaraja.net) za vlogo medijskega pokrovitelja.

Lepo je osrečevati in biti del srečne zgodbe...

Hvala, ker vam je mar.
Ekipa Malih zakladov