DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano

Druženje trebuščkov v butičnem kotičku "Male žirafice in prijateljev" v Maxi-ju

01.10.2014
V četrtek, 25.9. je v Maxi-ju – natančneje v drugem nadstropju v Kotičku male žirafice in prijateljev potekalo prav posebno druženje nosečnic in mladih mamic...
Zbrale so se srečke nosečke, prijetno poklepetale in  delile svoje nosečniške izkušnje. Udeležilo je se je približno 30 nosečnic in mladih mamic, prišle pa so tudi prav posebne gostje; Maja Debelak (poznana tudi kot Dobra vila Maja), kuharska mojstrica Ana Žontar Kristanc, pevka, model in žena našega uspešnega smučarskega skakalca Jerneja Damjana – Taya Damjan ter bodoča mamica Neža Marolt – poročena Bračič.

Sam dogodek je vodila avtorica knjige Zdrava prehrana za nosečke Urška Pavčnik, ki je prav tako v veselem pričakovanju. Z nosečnicami in mamicami je delila uporabne informacije o zdravem prehranjevanju v času nosečnosti. Po prijetnem klepetu je sledilo druženje ob kozarčku okusnega napitka Frutek Mama ter sladkanju s slastnimi makaronsi.

Na ta dan je bil na celotnem Mini by Maxi oddelku tudi 20% popust na vse artikle, tudi na našo najnovejšo naravno ter organsko kozmetiko Sophie la Girafe, ki je v Sloveniji že zelo dobro sprejeta.

Izkazalo se je, da je naš čaroben Kotiček male žirafice in prijateljev odličen tudi za raznorazna druženja, poleg tega pa so si bodoče mamice lahko ogledale tudi novo, jesensko-zimsko kolekcijo izdelkov Little Giraffe za prihajajoče male zakladke. V našem kotičku pa je od sedaj naprej tudi na voljo knjigica Urške Pavčnik Zdrava prehrana za nosečke ter čarobna pravljica za otroke Skrivnostni ključi, avtorice Maje Debelak (Dobre vile Maje).

Upamo, da takšen dogodek čimprej ponovimo še v večji zasedbi. Res smo se imeli pravljično.

Nekaj utrinkov iz našega srečanja pa si lahko ogledate tu: