Mali zakladi so si v preteklih letih s svojo drugačnostjo, inovativnostjo in svežino v ustvarjalnosti že izklesali svoje ime v profesionalni fotografiji nosečnic, otrok in družin. V letošnjem letu smo se odločili, da zaklade razširimo s področja profesionalne družinske fotografije tudi na področje edinstvenih in stilsko dovršenih voščilnic ter kvalitetnih in uporabnih daril ob rojstvu otroka.

Rojstvo otroka predstavlja neprecenljiv, nepozaben, dragocen in najbolj čustven trenutek vsakega para in družine. Mali zakladi ponujajo sorodnikom, prijateljem in znancem stilsko dovršene voščilnice ob rojstvu otroka ter širok nabor izvirnih in personaliziranih daril tako za novorojenčke, kakor tudi za mamice.

Ponujamo vam priložnost, da presenetite in razveselite vašega sorodnika, prijatelja, znanca ali sodelavca z voščilom in pozornostjo ob rojstvu otroka. Z našimi storitvami v spletni trgovini www.telegrami.malizakladi.si lahko staršem na prikupen način voščite ob tem edinstvenem trenutku. Presenetite jih lahko že v porodnišnici, lahko pa se odločite tudi za presenečenje na njihovem domu. Telegrame dostavljamo v stilsko dovršeni darilni embalaži v vse porodnišnice po Sloveniji, pri čemer v celoti spoštujemo pravila oz. navodila porodičnega osebja v povezavi z željami porodnic.

Naročanje telegramov na spletni strani www.telegrami.malizakladi.si je enostavno, v kolikor pa boste imeli kakršnekoli težave pri naročanju, vam svetujemo, da si pogledate "Pomoč pri naročilu telegrama", kjer imate celotni postopek nakupa lepo predstavljen.

Design voščilnic je plod kreativnosti priznane grafične oblikovalke Tine Fojkar Tomaševič, ustvarjalke znamke tiskovin Tinashe, ki predstavlja sinonim za stilsko oblikovane voščilnice s pridihom elegance, modernega designa ter inovativnih grafičnih rešitev. Izbirate lahko med pestro ponudbo slikovnih voščilnic, pri čemer so fotografije novorojenčkov plod fotografskega ustvarjanja v sklopu družinske fotografije Mali zakladi. Ponujamo vam tudi pester nabor grafičnih voščilnic, kjer se lahko odločite za pridih modernizma, klasičnih motivov ali nežnih pastelov. 

Svojemu voščilu lahko po želji dodate tudi pozitivno in navdihujočo življenjsko afirmacijo navdihujoče mlade inspiracijske motivatorke Maje Debelak, znane pod vzdevkom "Dobra vila". Maja je za Male zaklade pripravila nabor najlepših in navdihujočih življenjskih afirmacij in misli, katere lahko poljubno dodate vašemu voščilu in s tem še dodatno pokažete družini, da vam veliko pomenijo ter da jim želite obilo srčnih družinskih trenutkov.

Poleg voščilnice pa lahko vašo pozornost izkažete tudi z darilom za novorojenčka kakor tudi za mamico. V naši spletni trgovinici www.telegrami.malizakladi.si boste navdušeni nad pestro ponudbo visoko kvalitetnih mednarodno uveljavljenih izdelkov kakor tudi nad ponudbo izdelkov slovenskega porekla.

Telegrami za mami s svojo Tinashe kolekcijo voščilnic in naborom pozitivnih in navdihujočih življenjskih misli inspiracijske motivatorke Maje Debelak (Dobre vile) prinašajo v slovenski prostor inovativno svežino in prepričani smo, da boste z našimi edinstvenimi voščilnicami in kvalitetnimi darili razveselili marsikatero mamico.

Naše srčno poslanstvo in popolna predanost, nas obvezujeta, da tako čarobnemu dogodku, kot ga predstavlja rojstvo otroka, dodamo še majhno iskrico presenečenja, ki bo mamici vsekakor vzpodbudila  nepozaben spomin.

Želimo vam prijetno nakupovalno izkušnjo in se veselimo vašega ponovnega obiska.

Ekipa Mali zakladi