DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano

Mali zakladi presenetili novi družinici v ljubljanski porodnišnici

01.01.2014

Piše se 01. januar 2014...
Mali zakladi - Telegrami za mami so na tako magičen dan v porodnišnici Ljubljana obdarili prvo rojeno punčko in fantka, ki sta se nam pridružila v prvem dnevu novega leta.


Mali zakladi so obema podarili kar nekaj lepih daril: Spominsko škatlo, katera je odlična za shranjevanje spominskih stvari (prvi čeveljčki, prva igrača, ...); Plišasto igračko Malo žirafico "Little G", katera ga bo spremljala na vsakem koraku; Nogavičke Little Giraffe, da bodo tudi nogice občutile blaženo mehkobo in toplino; Okvir za slike "Moje prvo leto", kjer se bo lahko na izviren in poseben način shranil spomin na trenutke v maminem trebuščku, na prve dni svojega življenja in na prvo upihnjeno svečko... 

Zahvalila bi se rada tudi Urški Pavčnik za njeno knjigo "Zdrava nosečka", v kateri bo lahko mamica našla koristne nasvete o zdravi prehrani tudi po porodu, Saši Lendero, za njene angelske slike Angelik, katere bodo spremljale novorojenčka na novi čarobni poti ter Maji Debelak (Dobri Vili) za knjigo "Uresničite svoje poslanstvo", katero bo mamica z veseljem prebirala ob prostih trenutkih.

Mali zakladi - Telegrami za mami so na tako magičen dan v porodnišnici Ljubljana obdarili prvo rojeno punčko in fantka, ki sta se nam pridružila v prvem dnevu novega leta. Posebej bi se zahvalili obem družinam, za njihovo dovoljenje za objavo fotografij njunih novih družinskih članov...

Prvo rojeni fantek...

Prvo rojena punčka...


Draga starša!

Danes je poseben dan!
Dan, ko sta prejela najlepše darilo življenja,
dan prihoda vajinega novega družinskega člana,
dan, ko sta postala mamica in očka,
nepozabni dan, katerega se bosta spominjala celo življenje...

Naj vaju te občutki spremljajo vse dni skupnega družinskega življenja!
Iskrene čestitke vam želi ekipa Malih zakladov!