DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano

Mali zakladi v praznično obarvanem Citypark-u

15.12.2013
Božično-novoletni čas, pravljičen čas, ki ga preživljamo v krogu družine in svojih najbližjih. Čas za najdražje, čas za predah in razmislek o vseh dogodkih tega leta in čas za razmislek o novih dejanjih, katere želimo uresničiti prihodnje leto. December je torej čas, ko so obdarovanja in voščila del prazničnega vzdušja. Z našimi darili lahko svojim najbližjim izkažete pozornost ter jim sporočite, da jih imate radi in spoštujete...

Izbirate lahko med vrhunskimi in najbolj mehkimi otroškimi dekicami, otroškimi kopalnimi brisačkami, kopalnimi plaščki in plišastimi igračami Little giraffe. Njihovi izdelki osvajajo svet in sedaj so na voljo tudi v Sloveniji. Njihovi izdelki so priljubljeni med številnimi zvezdniki kot so Brad Pitt, Angelina Jolie, Katie Holmes, Tom Cruise, Nicole Richie, Salma Hayek, Halle Berry, Giselle Bundchen, Jessica Alba, Gwen Stefani, Penelope Cruz, Victoria Bechkam, itd. Glavna predstavnica te blagovne znamke je vsekakor Suri Cruise (hčerkica Toma Cruisa in Katie Holmes), katera je prava ambasadorka izdelkov Little Giraffe. Ko boste enkrat odkrili mehkobo otroških odejic, brisač in plišaste ikone znamke Little Giraffe, boste videli, zakaj so te izdelki tako priljubljeni po vsem svetu in zakaj se nahajajo tudi v naši ekskluzivni ponudbi.

V kolikor želite podariti edinstveno spominsko darilo vam ponujamo tudi kreativne izdelke, ki navdušujejo in navdihujejo vso družino s spominom na čudovite trenutke v prvih letih otroštva svojega malega zakladka. Izbirate pa lahko med pestro ponudbo otroških okvirjev, albumov in foto platen z možnostjo personaliziranega odtisa malih nogic in rokic. Le kdo si ne bi želel imeti takšnega spomina na prve trenutke preživete s svojim otrokom.

Ponudbo pa smo okrepili tudi s šik francoskimi izdelki podjetja Moulin Roty, kjer se lahko spoznate s privlačnim francoskim barvitim designom plišastih igrač, ropotuljic, stiskačev, copatkov, ninic, ...Živahnost barv in različni materiali spodbujajo otrokov razvoj in prepričani smo, da bodo igrače Moulin Roty postale vsakodnevni spremljevalec vašega malega zakladka.

A to še ni vse... V kolikor imate v mislih obdariti kakšno bodočo mamico sem prepričana, da jo boste s knjigo "Zdrava prehrana za nosečke", avtorice Urške Pavčnik, zelo razveselile.  Gre za priročnik, v katerem so na prijateljski in sproščen način podani koristni  nasveti, namigi o zdravem prehranjevanju nosečnic. Nosečke so nad njo preprosto navdušene:)

S knjigo avtorice Maje Debeljak "Uresničite svoje poslanstvo" pa boste tudi sebi podarili najboljše možno darilo. Če ste pripravljeni zgraditi novo samopodobo in uresničiti svoje sanje in želje, se sprašujete kaj je vaše poslanstvo, in ne veste, kje začeti? Potem je to prava knjiga za vas in vsekakor tudi za vašega bližnjega prijatelja,sorodnika,sodelavca... 


Želimo vam prijetno nakupovalno izkušnjo in se veselimo vašega obiska v Citypark-u vse do 31.12.2013.

Ekipa Mali zakladi