DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano

Presenetite mamico v porodnišnici z angelskim telegramom Angelik

16.03.2014
Mali zakladi - Telegrami za mami z velikim veseljem sporočamo, da boste mamice v porodnišnici lahko osrečevali tudi z angelskimi grafikami in voščilnicami Angelik, avtorice Saše Lendero.


S poslanim telegramom za mami na najlepši način presenetimo nove starše ob najlepšem dogodku, katerega predstavlja rojstvo otroka! Rojstvo otroka pričara neprecenljiv in najbolj dragocen trenutek, tako za nova starša, kakor tudi za njune sorodnike in prijatelje.

 

Ponujamo vam priložnost, da ob rojstvu otroka presenetite in razveselite mamico in novega družinskega člana z angelskim blagoslovom, kateri ga bo spremljal celo življenje. Ob naročilu angelske grafike, prejmete v paketu še angelsko voščilnico, katera je bila oblikovana ekskluzivno za izbrana darila Angelik.

 


Angeli "ANGELIK" so leta 2013 nenačrtovano nastali pod prsti priljubljene slovenske glasbenice Saše Lendero. Skoraj dve leti so jo žareče, svetle podobe obiskovale v ponavljajočih se sanjah, preden se je odločila, da vendarle prisluhne sanjskemu sporočilu in jih nariše. 


Angeli "ANGELIK" so s svojo nežno podobo, specifično mešanico stiliziranosti in hkrati izdelanih detajlov ter nenazadnje s svojo sporočilnostjo, takoj pritegnili veliko pozornost in postali zelo zaželjeni v obliki klasičnih grafik z eventuelno ročno dodelavo ali ročno kovinsko pozlato, posebnih steklenih grafik ali talismanov Angelik. Posebnost znamke Angelik je tudi v sodelovanju umetnice s svetovno priznanim slovenskim radionikom g. Vilijem Poznikom, ki ga zaradi mnogih revolucionarnih in hkrati znanstveno dokazljivih inovacij in postopkov, mnogi imenujejo tudi sodobni Nikola Tesla. G. Poznik s posebnimi postopki informira izdelke Angelik ter tako sooblikuje ekskluzivno linijo "Angelik Energy" - angele s posebno močjo.


Angelske podobe Angelik imajo velike, sijoče oči, ki so najbolj izraziti del obrazka, medtem, ko so usta in nos komaj rahlo nakazana. Avtorica razlaga, da angeli za komuniciranje ne potrebujejo ust, saj šepetajo srcu. Minimalizem omenjenih potez jih približa t.i. Steinerjevim punčkam, ki s skrivnostnim, prijaznim izrazom na obrazu ne izražajo izrazitih čustev in ne vsiljujejo razpoloženja, zaradi česar lahko vsakdo v njih prepozna izraz in razpoloženje, ki je v skladu z njim samim.

Angelska darila in voščilnice Angelik 
lahko naročite povsem enostavno preko spletne trgovine http://telegrami.malizakladi.si/angelik-sasa-lendero.html ali preko brezplačne telefonske številke 080 25 26 vse dni v tednu. Z našimi telegrami www.telegrami.malizakladi.si lahko staršem na prav poseben način voščite ob tem edinstvenem dogodku z ekskluzivnim darilom in voščilnico za rojstvo. Presenetite jih lahko že v porodnišnici, lahko pa se odločite tudi za presenečenje na njihovem domu.


Izbranemu angelskemu darilu tako priložimo tudi angelsko voščilnico, katere smo v sodelovanju s Sašo Lendero ekskluzivno naredili prav za kolekcijo daril Angelik. Mali zakladi - Telegrami za mami bodo poskrbeli, da bo dostava vašega telegrama izbrani mamici ostala v večnem lepem spominu.Pošljite angelski telegram preko spletne strani www.telegrami.malizakladi.si, lahko pa vaše naročilo oddate tudi preko brezplačne telefonske številke 080 25 26.


Telegrami za mami s svojo Angelsko kolekcijo daril in voščil ob rojstvu, avtorice Saše Lendero, prinašajo v slovenski prostor unikatnost in prepričani smo, da boste z našimi angelskimi darili in voščilnicami razveselili marsikatero mamico.


Z ljubeznijo, Mali zakladi