DRAGI NAŠI PRIJATELJI
na vaši spletni strani telegrami.malizakladi.si bo med 29.12.2017 in 7.1.2018 potekala inventura, zato v tem času telegramov ni mogoče naročati. Telegrame za dojenčke in mamice lahko ponovno naročite od 8.1.2018 dalje.
Želimo vam čudovite, pravljične in sanjske praznike!
Arhiv
Kategorije
Najbolj brano

Nagradna igra za naše prijatelje

23.09.2013
Za vse naše prijatelje smo pripravili NAGRADNO IGRO z našimi darili "Little giraffe".
Obiščite našo Facebook stran in sodelujte v naši nagradni igri za vrhunska darila :)
Več o nagradni igri si pa lahko preberete tudi v nadaljevanju...


NAGRADNA IGRA ZA NAŠE PRIJATELJE


Naša darila Little giraffe so po svetu že zelo priljubljena in sedaj vam ponujamo priložnost, da jih spoznate tudi vi...

Darila Little giraffe - Prvi teden

darila

Darilla Little giraffe - Drugi teden

telegram

 Darilla Little giraffe - Tretji teden

 Darilla Little giraffe - Četrti teden

Obiščite našo Facebook stran in sodelujte v naši NAGRADNI IGRI :) Pravila so preprosta:

  • Všečkajte našo FB stran Mali zakladi
  • Všečkajte in delite fotografijo na svojem zidu ter v komentar napišite številko željenega darila Little giraffe
  • Nagradna igra bo trajala 4 TEDNE od ponedeljka 23.9. do ponedeljka 21. oktobra
  • Izžrebali bomo 4 NAGRAJENCE - vsak ponedeljek bomo na blogu ter na FB strani objavili ime nagrajenca, ki bo prejel darilo po svoji želji 

Prepričani smo, da se boste v naša darila Little giraffe enostavno zaljubili že na prvi pogled, še posebej pa na prvi otip :) Všečkajte našo Facebook stran in se veselite skupaj z nami :)

Nagrajenci:

Prvi teden je za nami in imamo prvo nagrajenko - Ksenijo Ovajsman, katera je prejela Kopalno brisačko z ušeski :)
Drugi teden naše nagradne igre je zaključen in izžrebali smo DVE nagrajenki:
- Anjo Hribar, katera je prejela Spalno blazinico "Sleepy G" z modro sivimi pikicami

- Majo Štebih, katera je prejela Plišasto odejico z malo žirafico


................................................................................................................................................................................................................

Naj vam na kratko predstavimo "Little giraffe" / "Malo žirafico"

Smo zastopniki ameriškega podjetja Little giraffe, ponudnika razkošnih in ekskluzivnih izdelkov za otroke. Izbirate lahko med vrhunskimi in najbolj mehkimi dekicami, otroškimi kopalnimi brisačkami in plišastimi igračami. Trenutna kolekcija odejic, kopalnih brisačk, igrač in pižamic je najvišje kakovosti in izdelave, vsebuje le ekskluzivne materiale in predstavlja pravi ponos podjetja.

Njihovi izdelki so tako osvojili svet in postajajo priljubljeni med številnimi zvezdniki kot so Brad Pitt, Angelina Jolie, Katie Holmes, Tom Cruise, Nicole Richie, Salma Hayek, Halle Berry, Giselle Bundchen, Jessica Alba, Gwen Stefani, Penelope Cruz, Victoria Bechkam, Nick Lachey, itd.

Glavna predstavnica te blagovne znamke je vsekakor Suri Cruise (hčerkica Toma Cruisa in Katie Holmes), katera je prava ambasadorka izdelkov Little Giraffe.

Ko boste enkrat odkrili mehkobo otroških odejic, brisač in plišaste ikone znamke Little Giraffe, boste videli, zakaj so te izdelki tako priljubljeni po vsem svetu in zakaj se nahajajo tudi v naši ekskluzivni ponudbi.

.......................................................................................................................................................................................................................